HTML

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e (2015.03.01. 22:58) Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?
  • bankvezér: @Istóczy Győző: Úgy látom, azért elég "népszerű" vagy itt. :DDDD (2014.06.04. 21:10) Lázár féle kettős mérce
  • bankvezér: Blogger barátom ! Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba? "Meg mondom őszintén én ezt nem értem!... (2014.06.02. 20:47) Kérdések KGBéla ügyben
  • csepke: Én mindig magamnak csinálom, de mindig egy fél napomat elveszi. Mert még nem volt két év egymás ut... (2014.05.19. 18:23) Söralátét adóbevallás?
  • Dörnyei József: @Tyson925: Reméljük együtt, hogy most ebben tévedsz. Adót növelni nyilván mindig lehet, akár 50%-... (2014.05.16. 19:25) Deflációs veszély Magyarországon?

Eketaliga Bt. és a Orlai és társa Kft. közti kapcsolatról...

2010.06.24. 23:01 Tyson925

Megjelent ma egy hír, miszerint a BKV megbízott két céget totál feleslegesen, ugyanazzal a feladattal. A két cég, meg ugyanazon a napon, tök ugyanazt adta le. Na, igen rég volt már BKV-s hír nekem speciel már hiányzott. A dologban két érdekességet véltem felfedezni. Az indexes cikkben ez állt:

Az Eketaliga Bt. nem szerepel az igazságügyi minisztérium cégnyilvántartásában [1], így nem tudtuk összevetni tulajdonosi körét az Orlai és társa Kft-jével.

Gondoltam az elég fura, hogy valami nem szerepel a nyílvántartásban, ezért fogtam magam a cegjegyzek.hu-n utánna néztem ennek taliga bt-nek és ezt találtam:

II. Cégformától függő adatok

1. A beltag(ok) adatai
1/1. Kukorelli Péter (an.: Hujber Lujza)
  Hatályos: 2006/01/19 ...
   
1/2. Kukorelli Károly (an.: Bognár Irén)
  Hatályos: 2006/01/19 ...
   
2. A kültag(ok) adatai
2/1. Kukorelli Károlyné (an.: Nagy Lujza)
  Hatályos: 2006/01/19 .

A cég még létezik és bizony benne van a nyílvántartásban, igaz a cikkben linkelt oldalon én sem találtam. Aztán Keresni kezdtem másik céget is, (google, yahoo a barátom) az nehezebben ment, de eljutottam a Bringaparkoló.hu oldalra, ahol az elérhetőségeknél bizony Kukorelli Péter nevét találtam, telefonszámmal együtt... Szépen összefutottak a szálak, mi?

És a másik ami zavar a dologban? A magyar sajtó hozzáállása az egészhez. Megjelent egy MTI hír, csak az indexesek akarták megnézni, hogy kik állnak a két cég mögött, de az első sikertelen probálkozás után feladták. Mellesleg megírtam nekik, hogy kb 3 perc alatt ki lehet deríteni a szükséges infokat, de nem reagáltak semmit. Az összes többi híroldal átvette a hírt és egy az egyben leadta. Pedig hát a Péter telefonszáma kinn virít a neten, igazán meglehetne tőle kérdezni, hogy hogy is volt ez a dolog?! Bezzeg ha a Hajdú Péter feleségének törné a cipő a lábát, biztos több energiát fektetnének a részletek felkutatására...

1 komment

Címkék: bkv és botrány péter kft bt társa kukorelli orlai eketaliga bringaparkolo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://economy.blog.hu/api/trackback/id/tr642107935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása