HTML

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e (2015.03.01. 22:58) Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?
  • bankvezér: @Istóczy Győző: Úgy látom, azért elég "népszerű" vagy itt. :DDDD (2014.06.04. 21:10) Lázár féle kettős mérce
  • bankvezér: Blogger barátom ! Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba? "Meg mondom őszintén én ezt nem értem!... (2014.06.02. 20:47) Kérdések KGBéla ügyben
  • csepke: Én mindig magamnak csinálom, de mindig egy fél napomat elveszi. Mert még nem volt két év egymás ut... (2014.05.19. 18:23) Söralátét adóbevallás?
  • Dörnyei József: @Tyson925: Reméljük együtt, hogy most ebben tévedsz. Adót növelni nyilván mindig lehet, akár 50%-... (2014.05.16. 19:25) Deflációs veszély Magyarországon?

Korán jött az első gól...

2012.11.15. 11:03 Tyson925

Mint minden rendes ivarérett férfinak, nekem is egészséges érdeklődésem van a foci iránt. Ebbe a dologba tökéletesen beleilleszkedik az, hogy évek óta nem láttam a magyar válogatott meccseit. Úgy egyáltalán olyan focimeccset ahol magyar csapat volt érdekelt. Az eredményeket és a nagyon vicces nyilatkozatokat azért követni szoktam. A magyar focival akkor szakítottam amikor egyszerűen meguntam, hogy a nagy felhajtások után, hogy majd ez a csapt fog kijutni az EB-re, majd ők most megmutatják stb. a mérközéseken jó esetben értelemetlenül rohangáló játékosokat láttam, ahol 3 jól sikerült passz is ritkaságszámba ment. A focistadionokba és fociklubbokba öntött sok milliárd, tegnap végre meghozta gyümölcsét:

"Kínos, de tény: a magyar válogatott a meccs 93 perce alatt nem találta el ellenfele kapuját."

93 perc alatt képtelen voltak hazai pályán U21-l felálló norvégoknak, nem hogy gólt lőni, a kapuját eltalálni. Ez egész egyszerűen szégyen! Ezek a játékosok egész egyszerűen nem profi focisták. Egy igazi profi játékos mindig nyerni akar, különösen hazai pályán. A meccs utáni nyilatkozatokban senki nem kért elnézést attól a 16.000 fanatikus szurkolótól aki kiment megnézni a mérkőzést, és azoktól akik TV-n keresztül követték az eseménytelenséget. Mert bizony ezeket az embereket ez a csapat bizony nagyon csúnyán becsapta, és cserben hagyta. Egy ilyen meccs után a minimum, hogy játékosok fejében rendet kell tenni, egyes játékosokat a keretből ki kell hagyni egy időre, a szövetségi kapitánynak pedig feltehetné a szövetség a kérdést, hogy tud-e olyan csapatot összerakni ami legalább a kaput képes eltalálni egy egész mérközés alatt. A nyilatkozatokban persze, amolyan jó magyar szokás szerint, a felelőséget senki nem vállalta.

Bevallom nem értem a játékososkat sem. Az számomra világos, hogy ezek után Dzsudzsák és a többi agyon ajnározott botlábú, bármekkora tehetség is, nem profi játékos. De azzal, hogy ilyen minősíthetetlen játékot mutattak most szerdán, hogyan várják el, hogy hétvégén a kezdőbe kerüljenek a klubcsapatuknál? Érthetetlen számomra.

Vereség és vereség közt nagy különbség van. A magyar hokiválogatott is kikapott egy hazai renedezésű tornán, a velünk nem egy súlycsoportba tartozó Hollandiától, és ezzel maradtunk le az olimpia selejtező következő köréről. De azon a meccsen, hajtottak a fiúk és nyerni akartak. Mint minden hokimeccsen amit a magyar válogatott vív, ahol az ember azt érzi az a címeres mez igenis ér valamit. Na ezért nézek én inkább én magyar hokit, és ezért megyek ki ezekre a meccsekre.

44 komment

Címkék: magyar foci

A bejegyzés trackback címe:

https://economy.blog.hu/api/trackback/id/tr554908172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greycup 2012.11.15. 12:33:12

Amíg a selejtezőcsoportban nem áll rosszul a válogatott, addig mindenki elnézi majd az ilyen játékot is.

kandel 2012.11.15. 12:46:25

@greycup: az a masodik hely erosen felrevezeto, mert ha megnezed a 3 megvert csapat eddigi eredmenyeit akkor sok buszkeseget nem lathatsz mogottuk. ezert erre hivatkozni onbecsapas es komoly csusztatas. de abban igazad van, hogy ezzel takarozast sok helyen lehet hallani.

873ujr3rk 2012.11.15. 12:49:48

"Mint minden rendes ivarérett férfinak, nekem is egészséges érdeklődésem van a foci iránt"

meganagylófaszt. szarom le a focit. focival foglalkozni igazán kínos.

csárli hárper 2012.11.15. 12:52:15

volt meccs? megint kiszoptunk? akkor nem történt semmi, csak a szokásos...

Drago Brutic 2012.11.15. 13:03:40

Kicsit közhelyes és álságos írás. Úgy kezded, hogy érdekel a foci, aztán jön, hogy nem nézel válogatott meccset. Most mégis posztot írsz egy csapatról. AMi kábé annyit mond el, amit Hegyi Iván hetente minimum egyszer leír. Mint egy 60 éves, aki még mindig Albert Flóriánnál tart. Azóta változott a világ. Voltunk ennél nagyobb szarban is, most 2-3 éve jobb eredmények jönnek. Tétmeccsen komoly ellenfelet vertünk, és a csehek is erősek. És nem az van, hogy Máltán, Izlandon égünk. A tegnapi meccs totál felesleges volt az év végére, a játék borzasztó. Dehát "ekkora nagy tanulságokat" levonni? Pláne aki nem is nézi a meccseket.

nandras01 2012.11.15. 13:08:24

szarul játszanak a fiúk?
kit érdekel, amikor éppen százezer vadiúj stadion épül, ahol majd... éppen ilyen szarul fognak játszani, de mivel a vezér focimániás, még tapsolhatunk is hozzá.
(a pedagógusok meg le vannak szarva, örüljenek, hogy nem nekik kell havi hozzájárulást fizetni azért, hogy dolgozhatnak...)

georgie58 2012.11.15. 13:18:04

Puskásék stadion nélkül is tudtak játszani, akár rongylabdával is; persze őket is megfizették. Ezeket meg betegre fizetik sztárolják, istenítik, ha egyszer véletlenül le tudnak venni egy átadást, vagy eltalálják a feléjük guruló labdát a 80e Ft-os focicsukában, mégsem tudnak semmit produkálni. Magyarország: építs csak100 milliárdokért stadionokat, műfüves pályákat, felcsúti akadémiát a malacoknak és álmodozz békésen ropit majszolgatva, amíg éhen nem döglik az utolsó pályamunkás is.
Volt itt egy ország ...

fülesboci 2012.11.15. 13:23:05

egyetértve hozzáteszem: egész európában voltak barátságos meccsek, nagy hajtással, remek játékkal. mert ők profi. elég ha a svéd-angolt emlitem..

fülesboci 2012.11.15. 13:25:32

@Drago Brutic: nem volt felesleges. szépen el kellett volna ezeknek a patkányoknak köszönni a nézőktől. , mint a többi európai pályán.
Angliában senki nem pánikol a tegnapi vereség miatt, mert egy jó meccset látott. ezek a szarháziak meg kiküldték a cipőjüket, legyünk túl gyorsan a dolgon. mehetnek a francba, többet nem megyek ki.

balage_81 reloaded (törölt) 2012.11.15. 13:53:34

@nandras01: ott a pont. 12 milliárd a loki stadionjára, 16 lesz a fradi-pálya vége, közben tervezik a puskást potom 65 milliárdért és véletlenül lecsúszik a szerencsejáték zrt-től 250 misi a fradinak. ha valaki eddig nem értette volna, hogy miért fontos a fidesznek mindig, hogy a cégek állami kézben legyenek, most már értheti. a témához pedig annyit, hogy ez a válogatott pontosan ugyanolyan, mint az eddigi akármennyi a kilencvenes évek óta. nem fogunk kijutni most sem, már az is bravúr lenne, ha a csop. 2 hely összejönne, de nem fog. szalai, dzsuzsák és a többi nagyokos éppen annyit ér, ahol jelenleg van, vagyis sehol

Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.11.15. 13:56:08

Korán jött a gól?
Hofi erre azt mondta: Amikor a játékvezető beveszi a mérkőzés előtt a sípot a szájába, azt nem azért teszi mert az jó a sípnak, hanem ha belefúj, akkor kezdődik a meccs.
Amúgy nem tudom, milyen meccs volt és ki játszott. Csak eszembe jutott Hofi

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2012.11.15. 13:57:26

kar hogy hiaba mondod/mondjuk ki az igazsagot, akkor is a foci lesz a legnezettebb magyar sport ha lefekszenek a sracok a palyara es alszanak 90 percet. annyi sport van ebben a kis orszagban amit egy kis tamogatassal, hatszellel nemzetkozi siznten meg sikeresebbe lehetne tenni... de nem, nyomni kell a focit, mert azt nezik a legtobben. na, remelem jol szorakoztak ujfent.
szvsz ha cukorrepat termesztenenk a focipalyakon is jobban jarnank.
kozben meg az is kerdeses hogy az aprilisi jegkorongVB-re megkapja e a szovbetseg azt a fos Arenat? vagy esetleg Debrecenbe kell vinni a VBt ahova fele annyi ember sem fer be? es akkor meg eszembe sem jutott az h a NY Rangers csapatat nem engedtek BPen jatszani, mert masnap valami ajtatoskereszteny ingyenkoncertre volt odaadva az Arena...

Dr. Kovács Géza 2012.11.15. 14:06:31

Azóta nem nézek válogatott meccset amióta Király Gábor védi a kaput. Fénykorában is tré volt.

Jaffar 2012.11.15. 14:09:52

Kedves posztoló!

Ha szurkolók (köztük Ön!!!) végre a realitásokat néznék és elfogadnák, hogy a magyar labdarúgás fényévekre van immáron több, mint 50 éve a világ élvonalától, akkor nem úgy állnának hozzá MINDEN meccshez, hogy garantáltan megnyerjük. Márpedig ez a helyzet immáron x éve. Jön egy-két kisebb-nagyobb siker és máris elhisszük, hogy van esélyünk pl. a hollandok ellen. Persze nem csak a szurkolók a ludasak a dologban, hisz ott van a média is.

monddazigazatmar 2012.11.15. 14:11:24

@Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija: Te egy nyomozótehetség vagy. Még az is előfordulhat, hogy azt látod kiirva, hogy "miért nem esznek kalácsot?" és erről eszedbe jut maria antoanett? Géniusz :D

Frizuravarjú 2012.11.15. 14:32:32

Magyar foci? Hahahahahahahahahahahaha, azmiaz?! Öreg kommerek fogadási társasága. Nagyobb üzlet, mint a pénzjegynyomda!! :))

greycup 2012.11.15. 14:37:17

@kandel:
Nekünk istenigazából két fontos meccsünk van, a két román, meg a két török. Ebből eddig egyet behúztunk.

Papíron a két törpét veri mindeki, a hollandoktól meg kiszív. Esetleg ha mázlink van, mint már továbbjutottak, a hollandok a visszavágót talán ellazázzák és ledobnak nekünk egy pontot. ('Asszem utolsó körben velük játszunk.)

greycup 2012.11.15. 14:42:09

@Drago Brutic: "Tétmeccsen komoly ellenfelet vertünk, és a csehek is erősek."

Ezt a komoly ellenfél dolgot az elmúlt 1-2 évben nem nagyon igazolták a törökök.

Drago Brutic 2012.11.15. 14:44:26

@greycup: sajnos nem., Andorrával fejezzük be. A holland esély a törököknek jut.

atesz 2012.11.15. 14:45:01

@Jaffar: nem is az a baj, hogy nem nyerünk, hanem amit többen lertak korábban: nem volt hajtás, tűz, és akarás. Ez a baj. Ki lehet kapni lelkes és jó játékkal, meg ki lehet kapni lelketlenül és szar játékkal. Óriási a különbség.

atesz 2012.11.15. 14:49:05

és persze ki lehet még kapni lelkes és szar játékkal, meg lelketlen jó játékkal is. A négy vezióból a lelketlenek esnek igazán rosszul szegény, csakis kívülről nyomorgatott nekünk, magyar népnek. gondolom én.

greycup 2012.11.15. 14:50:19

@Drago Brutic:
Scheisse, akkor rosszul emlékeztem... Mindegy.
Jelenleg szerintem kb. hasonló szint a három (magyar, török, román) csapat, mi kicsit feljövőben vagyunk, ők meg éppen esnek vissza.

Drago Brutic 2012.11.15. 15:10:47

@greycup: Igen. Szerintem is. Én az észtekben bízok, hogy valakit elkapnak, és az nem mi leszünk :)

balfék 2012.11.15. 15:25:47

A magyar foci vezetőstől együtt az utolsó kádárkori zárvány, ami a fenének sem akar a mai kornak megfelelni!. Másrészt a játékosokon látszik, hogy utálják, amit csinálnak, pedig a jó eredmény elérésének a 90%-a a játék imádatából fakadna. Sokáig voltam focis apuka és tulajdonképpen nem is csodálkozom rajta. Ahelyett, hogy megtanítanák a gyerekeket focizni már a legkisebbekkel is vérre menő meccseket játszatnak. Én az NBI-ben addig nem adnék edzői licencet, ameddig egy edző nem bizonyított a serdülőknél.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.11.15. 15:32:22

Tényleg ezeknek kell tízmilliárdokból stadionokat építeni?

The brain 2012.11.15. 15:33:14

Szégyelljék magukat a sok töketlen milliókat kereső focistáink!Személy szerint szétzavarnám az összeset a kapitányukkal együtt.Arra képtelenek voltak,hogy egy normális labdakezelést bemutassanak.És ők akarják legyőzni a románokat?A szurkolók mellettük voltak mégiscsak egy rakás szart kaptak.Minden álmom,hogy végre szurkolhassak a magyaroknak egy vb-én vagy egy eb-én de ilyen játékkal ne is reménykedjünk.Csak felhúztam magam rajtuk.Pedig megkapnak minden segítséget.

Kiváló Brigád 2012.11.15. 15:35:55

a rohadek csuti torp erre a szar focira kolti az adoforintokat, amikor egyre tobben ehzenek. remeljuk megbunhodik ezert!

notib 2012.11.15. 15:42:46

Tényleg korán jött a gól, mennyivel jobb lett volna, ha a 90. percben kapjuk....

na ne vicceljünk, annak a csapatnak, amelyik hazai meccsén egyetlen egyszer sem veszélyezteti komolyan az ellenfél kapuját, mindegy, hogy mikor kap gólt...

esetleg Huszti mégis csak beférne a csapatba, Ő nem a kispadon ül hónapokon keresztül, Egervárinak el kéne gondolkodnia, és nem megsértődnie, mint amikor a holland szövetségi kapitány elmondta, hogy ez a magyar csapat Máltával van egy szinten....

profilo 2012.11.15. 15:43:58

"A meccs utáni nyilatkozatokban senki nem kért elnézést attól a 16.000 fanatikus szurkolótól aki kiment megnézni a mérkőzést, és azoktól akik TV-n keresztül követték az eseménytelenséget. Mert bizony ezeket az embereket ez a csapat bizony nagyon csúnyán becsapta, és cserben hagyta."

Hát barátom,én azt a 16.000 szurkolót nem fanatikusnak,hanem idiótának tartom.
Aki csak egy hangyányit is ismeri honi labdarúgásunk viszonyait,vagy labdarúgóink gondolkodásmódját,hozzáállását,az messzire elkerülte e mérkőzés környékét.
Tudni lehetett,hogy tehetségtelen honfitársaink amúgy is gyatra focija a tétnélküliség miatt még lélektelen játékkal is párosul.
Királyék magasról szartak a szurkolókra és csak azért voltak a pályán,mert muszáj volt.Játékosaink többsége még a tétmeccseken sem teszi oda magát rendesen,nemhogy egy ilyen nagyon barátságos felkészülésinek csúfolt valamin.
A magyar labdarúgás 1986 június 2.-án elhalálozott Irapuatoban.Amit azóta ezen a néven csúfolnak az egy szánalmas mása az igazi focinak.

Béke poraira...

Artie 2012.11.15. 15:44:33

@balage_81 reloaded: Kár, hogy Szalai éppen a Bundesliga góllövőlistáján első.

Csak mondom.

notib 2012.11.15. 15:45:20

@Kiváló Brigád: nem erre hülye brigád, hanem az utánpótlás központokra, ami a jövő, de hát ezt egy szocialista brigád nem értheti...

Artie 2012.11.15. 15:45:43

A kedves blogírónak meg annyit a jégkorongos hasonlatához, hogy igen, valóban nem vagyunk egy súlycsoportban a hollandokkal. Eddig mindig bucira vertük őket.

kverti 2012.11.15. 15:48:35

Te kedves posztoló, egy unatkozó hokibuzi vagy. Nincs ezzel semmi gond, ameddig nem kezdesz el blogot írni a fociról, amihez közöd sincs.

Mizu 2012.11.15. 15:49:05

Én élőben szenvedtem végig....

Ennek ellenére egy ilyen poszt messzemenőkig sért engem személy szerint. Ha nem nézed a magyar focit akkor most minek ugatsz róla?

hülyegyerek

Kentetsu 2012.11.15. 16:05:33

Nekem az jutott az eszembe, hogy hétvégén a magyar jégkorong válogatott, szoros meccsen kikapott. A meccs után nyilatkozó játékosok egymástól függetlenül mind azt mondták, hogy szégyellik magukat, sajnálják, elnézést kérnek a szurkolóktól, stb ... Érdekes, hogy egy sokkal sikeresebb - mind klub, mind válogatott szinten - sportág sportolói meg tudják ezt tenni. Ezek az agyon támogatott léhűtők meg szarnak a fejünkre. Nem jó ez így :(

Kiváló Brigád 2012.11.15. 16:10:00

@notib: b+! mar vagy 30 eve hallgatom, hogy neveljuk az utanpotlast, penz nem szamit... hol tartunk? sehol. kidobott penz.

Cyrano 2012.11.15. 16:10:02

Nekem a legjobban ez az esélylatolgatás tetszik. "Ha az észtek elkapnak valakit". Aha. Meg ha ez, meg ha az...Már megint ott tartunk, hogy kémiai esély sincs kijutni a vb-re, legalábbis önerőből, de hátha! Ez aztán igazán dicsőséges.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.11.15. 16:41:31

Bunda az egész, jó ha nem lőnek öngólt. Minek hajtanának, megvan az eredmény előre beszélve. Érdekes módon 5-6 év múlva mindig kiderül a csalás.

Ócska belterjes kádárista sógor-koma banda irányítja az egész focit.

Csak azt a pár balekot sajnálom, akik lelkesen kijárnak meccsekre és erre költik a pénzüket. Mondjuk, ha nem verik le a veséjüket, akkor jó, mert legalább jó levegőn vannak. :)

Psyman 2012.11.15. 17:14:06

Imádom a magyarokat... Amikor a selejtező csoportban a második helyen áll a válogatott, istenítjük a csapatot. Aztán mikor kifognak egy rossz napot, már sóbányába küldenénk őket, mint az észak-koreaiak. Lehet, hogy tényleg keleti, barbár nép vagyunk...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.11.15. 17:36:21

2.8-as odszal adták a Norvég győzelmet.

Bevallom megjátszottam. Ez ziccernek tűnt, és be is jött.

Kicsit túlértékelt most a csapat.
Ezt meg kell lovagolni.

Persze nekik szurkolok, de a sportfogadás az arról szól, hogy ki kell szúrni ha valaki túl vagy alul értékelt.

Nervus 2012.11.15. 17:42:30

Tudom, hogy nem szép dolog ilyenbe belekötni, de legközelebb tessék már bemásolni a szöveget Word-be, vagy használni egy olyan böngészőt, amivel le lehet ellenőrizni a helyesírást...

balage_81 reloaded (törölt) 2012.11.15. 18:40:06

@Artie: és? miben fogadjunk, hogy soha nem lesz még európa-klasszis sem és egyetlen nagy klub sem igazolja le? ha mégis, akkor is max 10 perceket játszik, de itthon király csávó lesz, ahogy általában a magyaroknál szokás. dzsuzsák bazsának is jól ment a psv-nél, nézd meg hol van most. túlsztárolt kis köcsögök ezek,nem sportemberek.

balage_81 reloaded (törölt) 2012.11.15. 18:41:06

@Artie: und by the way, szalai a mainz nevű egyesület játékosa, nem a barcelonáé. dzsuzsák is el akar jönni, még a dinamoba se fér be. ezek a fiúk nullák.

Frizuravarjú 2012.11.15. 19:44:22

Na jó, nem lehet mindenki Messi. De azért a Barcának is belefér a bunda. Mindenki emlékszik, amikor a feljutó Herculestől kikaptak otthon kettő nullra: focimagazin.hu/2010/09/11/barcelona-h%C3%A9rcules-02

Meg is volt belőle az átigazolás költségvetése :)))
süti beállítások módosítása