HTML

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e (2015.03.01. 22:58) Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?
  • bankvezér: @Istóczy Győző: Úgy látom, azért elég "népszerű" vagy itt. :DDDD (2014.06.04. 21:10) Lázár féle kettős mérce
  • bankvezér: Blogger barátom ! Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba? "Meg mondom őszintén én ezt nem értem!... (2014.06.02. 20:47) Kérdések KGBéla ügyben
  • csepke: Én mindig magamnak csinálom, de mindig egy fél napomat elveszi. Mert még nem volt két év egymás ut... (2014.05.19. 18:23) Söralátét adóbevallás?
  • Dörnyei József: @Tyson925: Reméljük együtt, hogy most ebben tévedsz. Adót növelni nyilván mindig lehet, akár 50%-... (2014.05.16. 19:25) Deflációs veszély Magyarországon?

Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?

2015.02.17. 14:11 Tyson925

Bayer Zsolt, Magyarorszag hivatalos megmondoember, akinek a tollabol folyamatosan folyik a fekalia, aki osmagyarkent szlovak rendszamos BMW-vel jarja a magyar ugart, akinek a velemenye gyorsabban valtozik mint a szeljaras, avagy ahogy eppen aktualis megbizojanak az erdeke kivanja, most epp hirtelen szerelmes lett Vlagyimir Putyinba es Oroszorszagba, hiszen Europa mar nincsen, manapsag csak orosz Oroszorszag van, ami egyedul Vlagyimir Putyin erdeme!  

A mi Zsoltink nem altalkodott azt irni, hogy azok akik most kevesbe szeretik Oroszorszagot, azok 1956-ban "remekül kijöttek a Szovjetunióval". Kedves Zsolt, hadd hivjam fel a figyelmedet arra, hogy kedves edesapam 8 eves volt 1956-ban es mivel pontosan latom mit muvel most Oroszorszag, ezert az Uralon tulra kivanom Putyint es az O orosz Oroszorszagat a hozzad hasonlo szar alakokkal egyutt! Zsolti, aki nehany eve, ellenzekben, meg hatarozottan nem szerette Putyint, most lassan ott tart, hogy O maga fogja az orosz hadsereget az "ellenforradalmi tuntetokre" rahivni.

Bayer Zsolt mai irasaban ujfent bebizinyitotta, hogy egy hazaarulo, aki mindig megbizoja aktulis erdekei szerint kepes "gondolatait" az eterbe hanyni. Zsolt ma ismet megmutatta, hogy nehany millio forintert barmire kepes, O ennyiert mar szembe kopi sajat magat, sot meg ala is all! Zsolti nehany forintert hajlando eladni sajat hazajat!

Azon tunodtem meg, hogy vajon a mi Zsoltink mennyiert irna egy cikket "Orban egy geci" cimmel? Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt? Kedves Zsolt! Csak mondj egy szamot, es osszeszedem a kivant osszeget! Csak sugd meg, mennyiert vagy hajlando szembekopni magad! Ismet. Gyalazkodo irasokban mar amugy is igen nagy gyakorlatra tettel szert, ujjgyakorlat lesz az egesz! 

1 komment

Címkék: Bayer Zsolt szar ember hazaarulo

A bejegyzés trackback címe:

https://economy.blog.hu/api/trackback/id/tr597183011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.03.01. 22:58:10

Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e
süti beállítások módosítása