HTML

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e (2015.03.01. 22:58) Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?
  • bankvezér: @Istóczy Győző: Úgy látom, azért elég "népszerű" vagy itt. :DDDD (2014.06.04. 21:10) Lázár féle kettős mérce
  • bankvezér: Blogger barátom ! Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba? "Meg mondom őszintén én ezt nem értem!... (2014.06.02. 20:47) Kérdések KGBéla ügyben
  • csepke: Én mindig magamnak csinálom, de mindig egy fél napomat elveszi. Mert még nem volt két év egymás ut... (2014.05.19. 18:23) Söralátét adóbevallás?
  • Dörnyei József: @Tyson925: Reméljük együtt, hogy most ebben tévedsz. Adót növelni nyilván mindig lehet, akár 50%-... (2014.05.16. 19:25) Deflációs veszély Magyarországon?

Perez vagy a Pirelli hibázott?

2013.10.06. 22:18 Tyson925

Azt mondja az indexes Joó Gábor, hogy Webber és Alonso újra a Pirellire fúj, jogtalanul. Bizony, bizony jogtalanul. Mivel hogy csak Pereznek volt ezzel problémája, aki elfékezte magát. Ami jó Gáborunk be is bizonyítja: "a versenyen senki másnak nem volt hasonló problémája, aki nem készítette ki a gumiját, annak nem is vált le, nem is kapott defektet." Nemtudom Joó Gábor melyik futamot nézte, de Perez eleve azért fékezte el magát mert a gumik túlságosan elkoptak, másrészről a top csapatok top pilótáira is rászoltak a kerékcserék után, hogy az első gumik totál elkoptak. Nem, nem csak Pereznek volt ezzel problémája, hanem az egész mezőnynek. Azt meg egyenesen nem is értem, hogy dolgozhat olyan "szakíró" az indexnél mint a mi jó Gáborunk, aki sajnos nem nagyon tudja felfogni sem a történteket, sem Webber nyilatkozatá:

„Ez van. A pilóták nem annyira fontosak, az van, amit ők szeretnének. A gumik nagyon hamar elhasználódnak, néha felrobbannak, de a Pirellire tartozik, hogy ezt kivizsgálják.”

Úgy őszintén, ha Perez leváló felnije fejen talált volna egy pilótát, ami elég jó eséllyel megtörténhetett volna, akkor szakértő Gabi mit írt volna?! Hogy nem a Perez elfékezte magát, ő hibázott? 1969-ben az ember a Holdra szállt, 2013-ben ne legyen már probléma, hogy egy defektes abroncs felrobban...

Arról nem is beszélve, hogy a Pirellik extrém gyorsan kopnak, tesztelni nem lehet, így igazán nehéz megbecsülni, hogy mikor kopnek el véglegesen. Nem, nem Perez hibázott, hanem a Pirelli, ismételten. Joó Gábort, meg kár meg sem említeni, csak tudnám mit keres egy ilyen arc az indexnél?

Mindig jót mulatok az ilyeneken, amikor az olyan "szakértők" mint pl a Joó Gábor aki gondolom még utcai autóba sem nagyon ült, lazán megcáfolja a két legtapasztaltabb F1-s pilóta állítását. Vajon tényleg addig folytatja a Pirelli amíg valaki tényleg megsérül?

Szólj hozzá!

Címkék: pirelli F1 joógabor

A bejegyzés trackback címe:

https://economy.blog.hu/api/trackback/id/tr345554590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása