HTML

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e (2015.03.01. 22:58) Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?
  • bankvezér: @Istóczy Győző: Úgy látom, azért elég "népszerű" vagy itt. :DDDD (2014.06.04. 21:10) Lázár féle kettős mérce
  • bankvezér: Blogger barátom ! Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba? "Meg mondom őszintén én ezt nem értem!... (2014.06.02. 20:47) Kérdések KGBéla ügyben
  • csepke: Én mindig magamnak csinálom, de mindig egy fél napomat elveszi. Mert még nem volt két év egymás ut... (2014.05.19. 18:23) Söralátét adóbevallás?
  • Dörnyei József: @Tyson925: Reméljük együtt, hogy most ebben tévedsz. Adót növelni nyilván mindig lehet, akár 50%-... (2014.05.16. 19:25) Deflációs veszély Magyarországon?

Kérdések KGBéla ügyben

2014.05.20. 09:27 Tyson925

Nem tudom mások hogy vannak vele, de bennem ez a magyar "kémügy" rettenetesen sok kérdést indukált. Először is, tegnap volt KGBéla meghallgatása, amin állítólag meggyőző bizonyítékok került elő arra nézve, hogy Kovács kapcsolatot tartott fent az orosz titkosszolgálattal és ez a kapcsolat szervezetszerű és konspirált volt. Vagyis a jobbikos képviselő bizony információval látta el az oroszokat. Ezután a meghallgatás után Kovács Béla egész egyszerűen elviharzott és elment Szegedre. Meg mondom őszintén én ezt nem értem! Ha én most elkezdenék kémkedni és lebuknék ezzel, akkor én is megtehetném, hogy össze-vissza rohangáljak az országban? Én úgy vélem, a kémkedés egy elég komoly vád, ha valóban meggyőzőek Kovács ellen a bizonyítékok akkor miért nincs még börtönben? 

Az egész ügy további kérdéseket vet fel: Az ugye egy dolog Kovács Béla tisztázatlan múltját és zavaros ügyeit a Jobbik pártvezetése elnézte, mivel volt olyan idő mikor a tagok közül ő támogatta a legtöbb pénzzel a pártot. De, kérdem én egyszerű naivitással: a mindenkori adóhivatalnak nem voltak kérdései, hogy a Bélusnak ugyan honnan vannak milliói egy pártot támogatni? Továbbá, ha valaki pár millióval megdobja a Jobbikot akkor ez a párt nem kérdez semmit, és EP képviselőt varázsol bárkiből? A jobbikos (és minden magyar) választó érdekeit hogyan képviselte Kovács Béla?

És végül, szerintem ez az ügy megkérdőjelezi az egész jobbik legitimációját! Ha jól értem akkor a Jobbiknak volna az az erő a parlamentben, akik másképp politizálnak majd, mint az eddigiek. Nos, én valahogy nem ezt látom KGBéla ügyében! Úgy látszik semmi különbség nincs a Jobbik és a többi nagy párt közt: ugyanúgy a végletekig kiállnak a vállalhatatlan vált politikusaikért, ugyanúgy belehazudnak a választok arcába mint a többiek, és ugyanúgy nem vállalja tévedéseiért a felelőséget. Úgy gondolom, a Jobbik nem értette meg, hogy a hitelesség lett a legértékesebb árucikk a magyar politikai piacon, amit azzal, hogy nem határolódnak azonnal el Kovács Bélától rendesen eljátszanak. Vona Gábor védekezése, egész egyszerűen nevetséges: 

Nem ért váratlanul a támadás, a választások előtt kaptam jelzést, hogy számítsak egy koholt vádak alapján szervezett rágalomhadjáratra, a Jobbik erősödése miatt

forrás: ATV

Kedves Gábor, egy ilyennek nem lett volna több értelme a parlamenti választások előtt? Ezzel együtt felettébb érdekes az ügy időzítése!

7 komment

Címkék: jobbik kémügy portfolioblogger Kovács Béla

A bejegyzés trackback címe:

https://economy.blog.hu/api/trackback/id/tr256183982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2014.05.21. 09:01:19

írja már le valaki, h mi a fenét kémkedhetett volna Kovács? Milyen 'titkos adatokat' volt képes átadni az oroszoknak, olyasmit, amiről azok ne zudtak volna?
Talán, h Barosso klozett-homoszekszuális? Vaghogy Merkelt fialatal korában nagy-izéjü afrikai legények kenegették?
Mégis mit?

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2014.05.21. 12:21:15

@E.Katolnai: Szóval szerinted nincs ezzel semmi, de semmi probléma?
Az sem zavar, h a Jobbikba nem meggyőződés és teljesítmény alapján kerülnek pozicióba emberek, hanem az alapján ki mennyi pénzt ad a pártnak. Ez szerinted rendben van?

katolnai 2014.05.21. 18:20:52

@Tyson925: ki mennyi pénzt kapott, azt szintén csak találgatni lehet, de a sok unatkozó nyugdíjas megérthetné, h ma már a kémkedés nem úgy zajlik mint 20-30 éve.
Minden a világhálón történik, hisz minden értékes (pénzben mérhető) dolog, adat, terv, képlet stb. a neten van, amit kompjutermérnökök, kompjuterzsenik szednek le (hacking) és nem füstös bárokban cserélgetnek fényképfelvételeket a 'kémek'.
Halló! a XXI. században élünk!
Soros, akit a volt maláj miniszterelnök (Dr. Mahatmir), egy aljas zsidó sakálnak nevezett - mennyi pénzt adott a neki tetsző 'magyar' liberálisoknak?

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2014.05.21. 19:48:52

@katolnai: "Soros, akit a volt maláj miniszterelnök (Dr. Mahatmir), egy aljas zsidó sakálnak nevezett - mennyi pénzt adott a neki tetsző 'magyar' liberálisoknak?"

És, akkor ez felmenti a Jobbikot az alól, hogy erősen kétséges pénzeket használnak fel? Akkor mi is a különbség a Jobbik és a liberálisok közt? :-)
Semmi... sőt!

"Minden a világhálón történik, hisz minden értékes (pénzben mérhető) dolog, adat, terv, képlet stb. a neten van, amit kompjutermérnökök, kompjuterzsenik szednek le (hacking) és nem füstös bárokban cserélgetnek fényképfelvételeket a 'kémek'.
Halló! a XXI. században élünk!"

:-DDD Lehet nem pont nekem kéne mesélj erről :-D

katolnai 2014.05.22. 08:50:33

@Tyson925: előbb a számvevőszék tisztázza, ki mennyit, honnan kapott utána majd elgondolkodom. Az mindenesetre tudott, h Soros komoly összegekkel támogat nem csak magyar, hanem más európai libsi-képződményekett is. Evvel szemben a jobbik tagad minden külföldi támogatást, és ennek ténye nincs bizonyítva. (csak vád van)
Nézd meg a világ egyik legfejletteb sanghaji, állami kémközpontját, ami most ismét a híradások központjába került: csak gratulálni tudok zseniális tevékenységükhöz, minek folyamán több százezer értékes (pénzben számolható) adatot voltak képesek kinyalni a nagy amcsi cégektől, intézményektől. nem véletlen pöccentek be az amcsik megint emiatt ...
Ez a kémkedés és nem a kapualjakban találkozó szőrös kémek táska cseréje.

és erről pont neked kell (kéne) mesélni ...

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2014.05.22. 09:59:03

@katolnai: Nemigazán láttam olyan cáfolatot a Jobbiktól, hogy nem a Bélus lett volna az egyik fő támogatójuk... Ha pedig pénzért kapott tisztséget, az a Jobbik létjogosultságát kérdőjelezi meg.
100 millás kastélyt is, a szél hordta össze valószínűleg.
A külföldi titkosszolgálatok vajon miért figyeltek fel a Bélusra? Amúgy az ugye megvan, hogy a konspiráció is kémkedésnek számít? Vagyis, felesleges itt "komjutermérnökökkel" gyere :-D

bankvezér 2014.06.02. 20:47:56

Blogger barátom !
Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba?
"Meg mondom őszintén én ezt nem értem! "
Csak két hiba van . Helyesen :
Megmondom őszintén, én ezt nem értem!
Rátérve az érdemi részre:
"Nem ért váratlanul a támadás, a választások előtt kaptam jelzést, hogy számítsak egy koholt vádak alapján szervezett rágalomhadjáratra, a Jobbik erősödése miatt.

forrás: ATV

Kedves Gábor, egy ilyennek nem lett volna több értelme a parlamenti választások előtt? "

A válaszom : Nem!
Azt a hamis vádat, hogy Kovács Béla az unió ellen kémkedik, az uniós választás elé kellett időzíteni. Lehetőleg közvetlenül, hogy a hülye magyar választó még emlékezzen rá a szavazófülkében.
süti beállítások módosítása