HTML

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e (2015.03.01. 22:58) Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?
  • bankvezér: @Istóczy Győző: Úgy látom, azért elég "népszerű" vagy itt. :DDDD (2014.06.04. 21:10) Lázár féle kettős mérce
  • bankvezér: Blogger barátom ! Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba? "Meg mondom őszintén én ezt nem értem!... (2014.06.02. 20:47) Kérdések KGBéla ügyben
  • csepke: Én mindig magamnak csinálom, de mindig egy fél napomat elveszi. Mert még nem volt két év egymás ut... (2014.05.19. 18:23) Söralátét adóbevallás?
  • Dörnyei József: @Tyson925: Reméljük együtt, hogy most ebben tévedsz. Adót növelni nyilván mindig lehet, akár 50%-... (2014.05.16. 19:25) Deflációs veszély Magyarországon?

Felelősök

2011.01.16. 23:30 Tyson925

A kerület vezetője kitért arra, hogy a jelenlegi jogszabályok alkalmatlanok arra, hogy hatékonyan fel tudjanak lépni a rendeleteket megsértőkkel szemben, mivel a nyilvántartásba vétel automatizmus szerint működik. Emiatt az önkormányzat kezdeményezi, hogy változtassák meg a jogszabályokat úgy, hogy csak a hatósági vizsgálatok után működhessenek a szórakozóhelyek.

index.hu

Amikor az ember ilyesmivel találkozik, akkor érzi azt, hogy ilyen aztán már tényleg nincs! A média és a rendőrség jelenleg nagy erőkkel keresi a "felelősöket". Üzemeltető, bérlő, biztonsági stb. Közben aranyosan elsiklanak azon, hogy kik is azok akik igazából felelősek a három szerencsétlen lány haláláért. Mert, kérdém én, eddig mi a fenét csinált az a sok politikus hogy ilyen jogszabály lehetett Magyarországon? Agyon kell taposni ehhez 3 tinilányt, hogy hozzányúljanak egy nyilvánvalóan rossz jogszabályhoz, ami egyértelműen a maffiát támogatja? Hány nokiás doboz volt ennek a három lánynak az életének az ára? Mit csinált az utóbbi húsz évben az a sok politikus? Nem tudtak róla, hogy alkalmatlanok a jogszabályok akkor hol éltek? Ha tudtak róla miért nem tettek ellne? A politikusoknak most talán nem mécsest kéne gyújtogatniuk, hanem mélyen magukba nézni. Nagyon sok itt a kérdés, a válaszokra pedig égető szükség volna!

Szólj hozzá!

Címkék: ország nincs ilyen west balkán

A bejegyzés trackback címe:

https://economy.blog.hu/api/trackback/id/tr692589158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása