HTML

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e (2015.03.01. 22:58) Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?
  • bankvezér: @Istóczy Győző: Úgy látom, azért elég "népszerű" vagy itt. :DDDD (2014.06.04. 21:10) Lázár féle kettős mérce
  • bankvezér: Blogger barátom ! Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba? "Meg mondom őszintén én ezt nem értem!... (2014.06.02. 20:47) Kérdések KGBéla ügyben
  • csepke: Én mindig magamnak csinálom, de mindig egy fél napomat elveszi. Mert még nem volt két év egymás ut... (2014.05.19. 18:23) Söralátét adóbevallás?
  • Dörnyei József: @Tyson925: Reméljük együtt, hogy most ebben tévedsz. Adót növelni nyilván mindig lehet, akár 50%-... (2014.05.16. 19:25) Deflációs veszély Magyarországon?

Újságírókról...

2009.12.26. 13:46 Tyson925

Így karácsonykor igazán nem szép dolog ám másokat szapulni de van valami ami már nagyon-nagyon régóta nyomja a lelkem. Van ma egy igen sajnálatos hír, hogy valami agyament meginn repülőt akart volna robbantani az USA-ban. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy a zindexen megjelent verzió és rádióban elhangzott között erőst eltéréseket véltem felfedezni. Míg a zindex szerint senki sem sérült és a támadó 23 éves volt, addig a rádió szerint a támadó 32 éves volt és 2 ember még megsérült. Namármost, h mi a gond ezzel? Azért hamár az összes újságíró vagy magát annak nevező, hamár úgy gondolja, hogy ő hugyozta a golfáramlatot, (és ezért szükségesnek tartják, h saját maguk szerkesszenek saját magukról wikipediat) akkor azért én minimum elvárnám, egy hírt ne hatvanégyféleképpen tálaljanak. Tegyük fel, ha ezek a drága kollégák egy fontos tőzsdei hírt "vesznek át"?! Ezekre az emberekre jellemző például, hogy sokkal jobban értenek mindenhez miután készítettek egy "szakértővel" egy 5 perces riportot. Amibe az az igazán vicces, hogy egy szimpla újságíró igazából pont lófaszhoz nemért, persze véleménye mindenről van, és amennyiben csak az index általános színvonalát vesszük figyelembe, néha nem kevés fogalmazási, helyesírási, elgépelési hibát lehet felfedezni. Szily nevű díszpéldány, szerintem tuti rá is rántott miután félelmetes oknyomozás után lebuktatta (az amúgy egyedüli lelkes magyar focistát), hogy hazudott (amúgy nem, aki vette a fáradtságot és megnézte azt a videót az tudja - amúgy gyűlölöm a magyar "focit"). Persze ezeket az embereket lehetetlenség meggyőzni arról, hogy esetleg tévednek, nem értenek a témához stb... Csak az ő világuk létezik... Persze rendesen dolgozni, adni arra amit kiadnak a kezükből, na az baszik. És talán ezért, mi, olvasók is hibásak vagyunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://economy.blog.hu/api/trackback/id/tr751624027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása