HTML

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e (2015.03.01. 22:58) Mennyibe kerul egy Bayer Zsolt?
  • bankvezér: @Istóczy Győző: Úgy látom, azért elég "népszerű" vagy itt. :DDDD (2014.06.04. 21:10) Lázár féle kettős mérce
  • bankvezér: Blogger barátom ! Helyesírás! Mi ebben a mondatban a hiba? "Meg mondom őszintén én ezt nem értem!... (2014.06.02. 20:47) Kérdések KGBéla ügyben
  • csepke: Én mindig magamnak csinálom, de mindig egy fél napomat elveszi. Mert még nem volt két év egymás ut... (2014.05.19. 18:23) Söralátét adóbevallás?
  • Dörnyei József: @Tyson925: Reméljük együtt, hogy most ebben tévedsz. Adót növelni nyilván mindig lehet, akár 50%-... (2014.05.16. 19:25) Deflációs veszély Magyarországon?

Egyet ért-e Ön azzal, h hülyének nézik?

2010.01.23. 21:58 Tyson925

A "két" nagy párt aláírásgyüjtésbe kezd. Persze az utóbbi napok igencsak "forrongó" témájában kérik ki a véleményünket, a nyugdíjkérdésről. Hogy érezhessük, h "beleszólhatunk a jövönket befolyásoló dolgokba."

Fidesz:

"egyetértenek-e azzal, hogy ne emelkedjen 70 évre a nyugdíjkorhatár, hogy ne csökkenjen 15-20 százalékkal az újonnan nyugdíjba vonulók nyugdíja, valamint hogy ne lehessen privatizálni a nyugdíjpénztárakat."

Demagógia, hülyeség csúcsa az utolsó kérdés! Hogy lehet valaki akkora elmebeteg állat, h a nyugdíjpénztárak privatizációjával kampányol/aláírást gyűjt. A nyugdíjpénztárakat a tagok tulajdonolják, vagyis már nem lehet privatizálni őket, mivel soha nem is voltak állami kézben. A privatizáció tiltása gondolom a legutóbbi "szociális népszavazás" (vicces hogy pont a Fidesz szervezte) eredményére megy rá- Hülye paraszt azt hallja "privatizáció", máris kaparja az X-t a "megfelelő" helyre (még szerencse, h nincs ingyen ebéd). Arra már nem is merek gondolni, hogyha nem lehet privatizálni a nyugdíjpénztárakat akkor valszeg magánkézbe sem lehetnek, ergó az állambácsi lenyúlja a megtakarításainakat. Na csak az volna az igazán szép világ.

MSZP:

"Egyetért-e azzal, hogy ne lehessen 70 évre emelni a nyugdíjkorhatárt, ne valósuljon meg az az elképzelés, amely 15-20 százalékkal csökkenti a kezdõ járadék összegét, és az éves emelést a jelenlegi rendszerben kelljen kiszámolni, megfelelõ gazdasági növekedés esetén infláció feletti növeléssel."

Első kettő elég hasonló a Fideszéhez, a harmadikról meg csak annyit, h kurvára ráférne már az ezer sebből vérző nyugdíjrendszerre egy kiadósreform , másodsorban meg a gazdasági növekedést talán nem a nyugdíjasokra kéne költeni, hanem a jövőbe befektetni, drága jó barát. Pl oktatásba...

Az én kérdésem csak az volna:

Egyetért-e Ön azzal, h kurvára hülyének nézik a politikai pártok?

Igen/Nem

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://economy.blog.hu/api/trackback/id/tr701696480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skj Joe 2010.01.25. 17:08:35

Küzdenek, mint malac a jégen.

Egyébként jó taktika, mert olyan faszságokkal terelik az emberek figyelmét, amibe egy átlagpolgár sosem fog tudni beleszólni.
süti beállítások módosítása